Trainingen

Debbie Been is beschikbaar voor trainingen voor particulieren en bedrijven. Neem contact op voor meer informatie!

Beknopte omschrijving van enkele trainingen:

Mindset veranderen: Hierbij wordt gekeken welke beperkende overtuigingen je hebt en hoe je deze kunt aanpassen om te bereiken wat je wilt!

Richting in je leven: Een training voor mensen die niet (meer) weten wat ze willen. Door middel van oefeningen worden wensen in kaart gebracht, passies ontdekt en een plan gemaakt dit verder te ontwikkelen.

Balans werk/privé: Een training gericht op het voorkomen van burnout/ overspannenheid

Mindfulness: Een 8-weekse training gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde MBCT-methode, waarbij geleerd wordt de aandacht te trainen in het hier-en-nu te blijven en hierdoor de automatische piloot te doorbreken.

Mama in Balans: Een training speciaal over de worsteling van moeders met de combi werk/zorg/relatie en dergelijke. Met uitleg, oefeningen, handvatten, advies

Stress de Baas: een training waarin allerlei methoden besproken en geoefend worden waarmee je je stressnivo kunt herkennen en aanpassen.

Perfectionisme: Hoe voorkom je dat je steeds in de valkuil loopt van het alles perfect willen doen? In deze training worden achterliggende patronen van perfectionisme in kaart gebracht en methoden aangereikt om dit te doorbreken.

Bij bedrijven kunnen deze trainingen ook incompany worden gegeven. Psychologenpraktijk Been is ook beschikbaar voor teambuildingstrainingen, eventueel in combinatie met een creatieve invulling. Ook trainingen op maat behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over data en prijzen, klik hier of bel: 0633732002