Coaching

Burnout, stress, geen zin meer in je werk, weet je niet meer welke richting je in wilt en blijf je daarom waar je bent? Kom je niet meer uit de vicieuze cirkel van een ontevreden gevoel maar niet weten wat dan wel? Lukt het ondanks mooie plannen niet om in actie te komen?

Coaching kan hierbij goed helpen. Naast het doorbreken van beperkende overtuigingen ligt de focus op het ontwikkelen van talenten, je sterke punten, je kracht. Kom weer in je kracht en beweeg richting je doel, stapje voor stapje. Het uitgangspunt van de coaching is dus oplossingsgericht, niet probleemgericht.

Ook voor problemen in de balans werk/privé en balans voor moeders ben je bij Debbie Been aan het goede adres.
Veel mensen lopen aan tegen de balans werk/ privé. Hoe combineer je dat zonder één van de twee tekort te doen én ook nog tijd voor jezelf te houden? En om te voorkomen dat je overspannen/ burnout raakt? Ervaar je teveel stress en wil je hier iets aan doen?
Hoe combineer je het moederschap met werk zonder je schuldig te voelen? En zonder alles perfect te willen doen? Vind je het moederschap eigenlijk niet zo leuk als je dacht en wil je hier ondersteuning bij? Of wil je nog wel een volgende zwangerschap maar zie je er tegenop?

Loop je tegen één of meer van deze punten aan? Coaching bij Psychologenpraktijk Been kan hierbij helpen. Het voordeel van Psychologenpraktijk Been is dat je naast het voorkomen van problemen ook adequate hulp kan krijgen als je al vastgelopen bent of als er meer zaken blijken te spelen die eerst verholpen dienen te worden.

 Bij de coachingstrajecten kan tevens gebruik worden gemaakt van methoden speciaal gericht op stresspreventie en burnout,  NLP-technieken, mindfulness, Acceptance and Commitment therapy en cognitieve strategieën.